Logo JacoSoft Computers

SchadeRapport, jacosoft-computers,

Hebt u schade aan Laptop, Computer of handy`s en u moet een schade rapport hebben (thuis Service ook na 17:00 uur volgens afspraak).

wij werken met alle verzekering`s maatschappijen samen vraag er na.

De kosten liggen tussen 25 en 50 euro die kosten vind je ook weer terug op het rapport dus je krijgt ze terug van de verzekering de kosten variëren omdat er gekeken word wat de schade je kunt je voorstellen als je een barst in het scherm is hoef ik normaal niet de laptop uit elkaar te bouwen het is anders als er bv koffie, thee of een andere vloeistof erover heen is gegaan.

Zie onder aan deze sit  het voorbeeld van een verzekering`s rapport van JacoSoft-Computers het kopiëren er van is verboden. 

bij vragen of als je over iets twijfelt bel of mail gerust druk op de link  Info@jacosoft-computers.nl

 

 

 

Het onder staande artikel is niet meer van toepassing over Repot.

Nationale Nedelande werkt niet meer met Repot samen ze zijn schijnbaar achter de werkwijze gekomen. 

Let erop sommige verzekeringen werken met een ander bedrijf samen, Dan beslist het bedrijf wat je vergoed krijgt een zo`n bedrijf is Repot met dit bedrijf werk ik niet samen in verband met hun werk wijze en hun vakkennis ik weet dat bijvoorbeeld nationale nederlande met hun in zee gaat.

Dus voor nationale nederlande en haar dochters verzekering`s maatschappijen zoals bv. ING-verzekeringen maak ik geen schade rapport, wil je daar meer over weten bel of mail even.

ik heb nu een paar gevallen mee gemaakt die heel erg stroef verliepen en het ergste geval vond ik een glas Ipad 2 defect reparatie kosten ca 100,- euro zij betalen 140,- euro uit maar de IPad krijg ze niet meer terug is eigendom van Nationale Nederlande maar voor 140,- euro kreeg je geen gebruikte  IPad 2 dat geval is wel al een hele tijd geleden.