Logo JacoSoft Computers

Home

Wegens beveiligings Projecten ben ik minder bereikbaak als normaal.

sorry hier voor, Maar anders probeer het op het whatsapp nummer 06-44611644.


 

Vanaf nu werken we met Hikvision en Safire camera systemen.

 

Wat doen wij eigenlijk, bijna alles wat ICT, Beveiliging en Groepenkasten en Elektrotechniek betreft.

ICT,

- Het begint met hardware reparatie's aan Windows laptop's en PC daarbij zijn wij gespecialiseerd in apple en het repareren van IMac`s, Macbook`s en telefoon's hoofdzakelijk Apple ( Iphone, Ipad ).

Zoek je software bijvoorbeeld office, anti-virus, internet security of windows 10 vraag er na of kijk bij het tabblad Software 

Maar moet je een schaderapport hebben voor de verzekering dan bent je ook hier voor op het juiste adres

Verder zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van virussen en malware en dat zonder nieuwe installatie van Windows (100% kunnen we dat niet garanderen 9 van de 10 lukt het ons wel ).
 
Vaak word er gezegd het is vlugger en goedkoper Windows nieuw te installeren, Ja vlugger is het in ieder geval, maar je moet denken dat je ook de rest weer nieuw moet installeren en dat is meestal de tijd, denk aan de printer en je eigen software en zo. 
 
Beveiliging,
 
- We zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit`s camera`s voor een betaalbare prijs bijvoorbeeld 5 MP auto focus gemotoriseerd  ca €160,- 
 
- Alarm installaties zijn van de zelfde firma als de camera`s dus een systeem en het systeem is helemaal aan te passen op de wensen van u afgezien van de standaard sensoren beweging, raam en deur is er zelfs de mogelijkheid om als de wasmachineslang eraf springt via het alarm systeem te laten melden,
Start pakket alarm unit plus 1x bewegings sensor, 1x afstand bediening, 2x raam / deur sensor € 175,- incl. systeem instellen en de sensoren aanmelden op het systeem.
 
Wil je meer info mail of bel.
 
Groepenkasten vervangen,
 
- Het vervangen van de oude groepenkast bij u thuis gebeurt normaal in een dag oude eruit nieuwe erin
we gebruiken standaard Hager kasten gewoon de beste kwaliteit. 

 

 

we kopen en verkopen Apple apparatuur.

&

wij verkopen Apple refurbished.


 

Ook maken wij Iphone`s, Ipad`s en andere hardware van Apple en we gebruiken alleen originele Apple onderdelen ! of refurbished vervangende onderdelen dus niets uit China of van onze grote vriend ali

 

Nu ook   Premium reseller.

 

JacoSoft-Computers Kerkrade is gevestigd op de Daslook 42 in de wijk Terwinselen te Kerkrade kijk voor de route onder het tabblad Contact.

UW COMPUTER EXPERT IN KERKRADE.

&

Gespecialiseerd in Apple Reparatie`s.

Connector's reparatie`s van alle moederborden voor PC, Laptops en telefoon`s  

Playstation 1- 4  hdmi connector defect wij vervangen het met een originele

Nu ook gespecialiseerd in vochtschade problemen

en soldeerwerk printplaten en moederborden.

Refurbished Apple producten Kopen bij JacoSoft-Computers

Koop je Refurbished Apple producten bij JacoSoft-Computers, de veiligste plaats om refurbished Apple producten voor een uitstekende prijs te kopen. zoek je een nieuw Apple product maar,  nieuw vind je het toch te duur , het maakt niet uit wat het is bijvoorbeeld een Iphone 5s 32 Gb met 2 jaar garantie €250,-  . Verschillende opties van opslag, schermgrootte, jaar van introductie en een brede prijsklasse. Onze aanvullende garantie bied een extra niveau van veiligheid om je toestel te beschermen bieden. Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan kijken in ons netwerk wat we kunnen leveren natuurlijk met garante en gecontroleerd op herkomst.


 

Uitleg over Refurbished 

De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaald vanuit het engels is de betekenis 'oppoetsen'. Refurbished laptops die retour zijn gekomen om diverse redenen. ... Het voordeel van een refurbished laptop is de hoge korting die de fabrikant berekend ons milieu word daar door minder belast.