Logo JacoSoft Computers

Home

 

 


Nu ook Elektrische verwarming gevuld met vloeistof (Glycol).

Verschillende maten horizontaal en vertikaal strak of design gevuld met glycol is een mengsel van water en antifries.

Geen infrarood!! dus verglijkbaar met een cv verwarming.

we hebben meerdere optie`s en oplossingen vraag erna.

Wij werken we met Hikvision, Dahua en Spro camera systemen.

Alarmsystemen zijn van Ajax en Hikvision gewoon goed en betrouwbaar.

 

We hebben nu de nieuwe generatie beveiligings camera`s nightcolor of nightVU dat zijn camera`s die dag en nacht kleur beeld geven, ze hebben maar ca 0,0005 lux een gemiddelde kaars produceert ca. 0,25 Lux op 2 meter afstand, en als er nu weinig licht is komt het toch goed want er zitten namelijk 2 ledjes op de camera die te programmeren zijn of automatisch de belichting regelen vraag er na echt geweldig.

 

Wat doen wij eigenlijk, ICT staat op een laag pitje en is eigelijk nog maar 20% Beveiliging en Elektra .

ICT,

- Het begint met hardware reparatie's aan Windows laptop's en PC daarbij zijn wij gespecialiseerd in apple en het repareren van IMac`s, Macbook`s en telefoon's hoofdzakelijk Apple ( Iphone, Ipad ).

- Zoek je software bijvoorbeeld office, anti-virus, internet security of windows 10 en 11. vraag er na of kijk bij het tabblad Software.

- Maar moet je een schaderapport hebben voor de verzekering dan bent je ook hier voor op het juiste adres‚Äč

- Verder zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van virussen en malware en dat zonder nieuwe installatie van Windows (100% kunnen we dat niet garanderen 9 van de 10 lukt het ons wel ).
 
Vaak word er gezegd het is vlugger en goedkoper Windows nieuw te installeren, Ja vlugger is het in ieder geval, maar je moet denken dat je ook de rest weer nieuw moet installeren en dat is meestal de tijd, denk aan de printer en je eigen software enz. 
 
Beveiliging,
 
- We zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit`s camera`s voor een betaalbare prijs bijvoorbeeld 5 MP auto focus gemotoriseerd  ca €160,- 
 
- Alarm installaties zijn van het zelfde merk als de camera`s dus een systeem en het systeem is helemaal aan te passen op de wensen van u,  van de standaard sensoren, raam en deur en beweging zijn er ook rookmelders en zelfs de mogelijkheid vocht dedectoren bevoorbeeld als de wasmachineslang eraf springt via het alarm systeem te laten melden,
Start pakket alarm unit van Hikvision plus systeem instellen en de sensoren aanmelden op het systeem vraag na de prijs.
 
Elektra,
 
- Groepenkasten vervangen, schakelmateriaal, en het oplossen van storingen binnen en buitens huis 
- Het vervangen van de oude groepenkast bij u thuis gebeurt normaal in een dag oude eruit nieuwe erin
- We gebruiken standaard scheider kasten gewoon kwaliteit en betaalbaar maar we hebben ook Hager of Attema maar zijn wel prijziger. 
- Ben je thuis bezig met verbouwen en je weet niet wat je nodig hebt of heb je een oplossing nodig wij komen kijken en en zoeken de oplossing die past bij de situatie.
- Wil je thuis alles omzetten in smart verlichting en bedieningen vraag het ons we komen kijken en zoeken een oplossing of geven advies.
 

 

Wil je meer weten vraag er naar 

 

info@jacosoft.nl


 

Ook maken wij Iphone`s, Ipad`s en andere hardware van Apple en we gebruiken alleen originele Apple onderdelen ! of refurbished vervangende onderdelen dus niets van onze grote vriend ali

 

 

JacoSoft-Computers Kerkrade is gevestigd op de Daslook 42 in de wijk Terwinselen te Kerkrade kijk voor de route onder het tabblad Contact.

UW COMPUTER EXPERT IN KERKRADE.

&

Gespecialiseerd in Apple Reparatie`s.

Connector's reparatie`s van alle moederborden voor PC, Laptops en telefoon`s  

Playstation 1- 4  hdmi connector defect wij vervangen het met een originele HDMI Connector

Nu ook gespecialiseerd in vochtschade problemen

en soldeerwerk printplaten en moederborden niet alles is mogelijk.

Refurbished Apple producten Kopen bij JacoSoft-Computers

Koop je Refurbished Apple producten bij JacoSoft-Computers, de veiligste plaats om refurbished Apple producten voor een uitstekende prijs te kopen. Onze aanvullende garantie bied een extra niveau van veiligheid en garantie Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan kijken in ons netwerk wat we kunnen leveren natuurlijk met garante en gecontroleerd op herkomst.


 

Uitleg over Refurbished 

De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaald vanuit het engels is de betekenis 'oppoetsen'. Refurbished laptops die retour zijn gekomen om diverse redenen. ... Het voordeel van een refurbished laptop is de hoge korting die de fabrikant berekend ons milieu word daar door minder belast.

 

Vaste telefoonnummer is niet meer in gebruik !!!