Logo JacoSoft Computers

Wie ben ik

Ik ben Paul Jacobs en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. 

Daarom ben ik 01-01-2009 begonnen met JacoSoft-Computers.

Mijn visie over computers is dat een computer of laptop niet duur hoeft te zijn hij moet dat doen waarvoor jij hem koopt.

En dat garantie en service vanzelf sprekend is, en dat maakt het verschil, en ik ben er van overtuigd dat het op de dag van vandaag het belangrijkste is. ( je kunt overal een pc of laptop kopen maar de garantie en de service is afwachten)

Een computer of laptop hoeft niet altijd nieuw te zijn je kunt hem ook updaten net zo als je dat doet bij de software bij de hardware begin je met meer geheugen of iets grotere aankoop is je moederbord en chip maar dan heb je ook eigenlijk een nieuwe computer want, de basis is vernieuwd.

 

De volgende service wat wij leveren, is het APK onderhoud een periodieke controle op de hardware en software van je computer of laptop.

Bijna iedereen brengt zij  auto voor een beurt naar de garage waarom geen onderhoud aan je Computer of laptop denk je dat die schoon blijft van binnen, kijk maar eens naar de foto`s op de site onder reparatie`s APK .    

En vooral nu is de tijd van de Laptop's en Tablet's of de Laptoptab's (Laptop en tablets in een)

De markt is zich nu zo aan het verplaatsen dat èèn computer op vijfentwintig laptop`s word verkocht, dus de vraag naar laptop onderdelen en reparatie`s is enorm gestegen.

Ik heb extra leverancier`s gezocht om daar goed en goedkoop op in te kunnen springen maar wel met kwaliteit`s producten, dus A merken of originele onderdelen,  maar dat heeft wel als gevolg langere levertijden!!

 

Want een Laptop scherm met inbouw is bijna altijd goedkoper als een nieuwe Laptop of  Tablet.

   

    Met vriendelijke Groet,

         Paul Jacobs.