Logo JacoSoft Computers

Camera Beveiliging

 

Wij Leveren ook beveiliging`s camera`s.

Complete systemen met NVR boxen ze kunnen draadloos of bekabeld zijn onze voorkeur gaat naar de bekabelde versie uit omdat we toch voeding moeten voeren naar de camera doen we dat liever via POE (power over internet ) dus een internetkabel (UTP Kabel) naar de camera en door gaat de voeding en de data door heen  , we verkopen minimaal vanaf HD ip camera`s dus 720 dpi   (1 Mp) maar ga er normaal voor minimaal FULL HD (2 Mp) of hoger uit.

We werken met de firma' s Hikvision, Safira en Nexus samen omdat zij dat bieden wat wij willen verkopen kwaliteit en Service en willen ook geen gezeur maar wel service, dat betekent ondersteuning ook na de installatie.

De installatie is compleet dat wilt zeggen als we weg gaan werkt ook alles en daarbij komt nog van onze kant wij laten niemand in de steek heb je vragen bel of mail gewoon.

De software werkt natuurlijk op de mobile telefoon`s, Tablet`s maar het beste is en blijft een NVR Box met monitor.

 


Wij verkopen ook ip-camera`s als babyfoon`s ze zijn niet duurder dan een goede babyfoon en je hebt geen probleem met de verbinding. als je nu bij de buren bent of achter in de grote tuin van 30 meter het gaat over wifi of mobiel internet 4G en 5G je beschikt altijd over beeld en geluid en zelfs een terug spreek functie kan aanwezig zijn daarbij heb je 5 tot 8 meter night vision.