Logo JacoSoft Computers

Ajax.systems Alarm

Alarm

RULE YOUR SPACE


Ajax.systems  is een WiFi-gebaseerd intelligent alarmsysteem voor thuis en op het kantoor zonder abonnementen ( kan wel ) en zonder vaste kosten.

Het systeem bestaat uit een basisstation, dat draadloos wordt verbonden met je internet en als optie met mobiel 4G Daarna worden de melders, sirenes en andere accessoires aangesloten op je systeem, ongeacht waar je jbent kun je het in en uitschakelen en je Krijg snel een overzicht van de status van alle aangesloten sensoren, inclusief de batterijspanning, statuslog en veel meer!

Bij het afgaan van het alarm krijg je automatisch direct een bericht op je telefoon met push-berichten. Hetzelfde geldt in het geval van systeemfouten, lage batterijspanningen, of wanneer je alleen maar bent vergeten een raam dicht te doen! Het intelligente alarmsysteem houdt alles voor je in de gaten.

Ongeacht de omvang van je gezin of bedrijf, is er plaats voor iedereen. Er kunnen maximaal 100 of 200 gebruikers op het systeem aangesloten worden

 • Ajaxsystems ALARM wordt gestuurd middels een geavanceerd, maar ook een gebruiksvriendelijke App voor Android en iPad/iPhone. 

  Met je telefoon kun je rechtstreeks het hele beveiligingssysteem instellen. Slechts door het scannen van de QR-code op het accessoire kun je meerdere sensoren, sirenes en afstandsbedieningen toevoegen.   Krijg snel en eenvoudig een overzicht van de status van alle WiFi-verbindingen, batterijspanningen, aangesloten bewakingscameraês en nog veel meer!

  Ongeacht waar je bent, kun je het alarmsysteem instellen, het alarm activeren en deactiveren, veranderingen aanbrengen in de alarmregels of alleen maar de logstatus nazien wat betreft nieuwe situaties.

 • Bekijk aan de hand van bewegingsmelders of er iemand thuis is. Houd in de gaten of de ramen dicht of open zijn met de deur- en raamsensoren. Bekijk rechtstreeks wat er gebeurt met een bewakingscamera. Volledige controle en rechtstreeks op je telefoon

 • In het geval van poging tot inbraak gaat het alarm af als zou er een bedreiging zijn kun je de paniek knop drukken. 
   

 • Wanneer er sprake is van stroomuitval, krijgen de relevante gebruikers direct een push-alarmbericht op hun telefoon. Het systeem heeft een ingebouwde back-up batterij, die ervoor zorgt dat het alarm tot maximaal 24 uur na de stroomuitval, nog steeds geactiveerd is.
   

 • In het geval van vandalisme of jamming van de centrale eenheid, wordt het alarm volledig geactiveerd met sirenes en push-berichten.
   

 • Wanneer een verbinding tussen sensor en het systeem verbroken wordt, krijg je direct een push-bericht op je telefoon. Ook wanneer een raam open staat, zullen deur- en raamsensoren een bericht geven, wanneer het alarm is geactiveerd.
   

 • Wanneer de batterijspanning laag is, zullen alle aangesloten sensoren een waarschuwing geven en een push-bericht met vaste intervallen sturen.

 • Het is niet altijd makkelijk en handig om je telefoon te moeten gebruiken bij het activeren en deactiveren van het alarm. Gebruik een stijlvol uitgevoerde afstandsbediening, klaar om aan de sleutelhanger toegevoegd te worden. Met de afstandsbediening kun je het alarm activeren in de stand van de volledige beveiliging of in de stand van schilbeveiliging (Home / Away) en je kunt deze weer deactiveren. Daarnaast heeft de afstandsbediening een paniekknop, die het alarm meteen af laat gaan.
   

 • Wanneer je nog meer manuele toegangscontrole wenst, kun je een draadloos bedieningspaneel aansluiten. Met gebruik van een pincode kan deze gebruikt worden voor het deactiveren van het alarm.

 • Push alarm wanneer het alarm geactiveerd wordt, activeert het systeem natuurlijk ook de ingebouwde sirene alsmede eventuele extra aangesloten sirenes, afhankelijk van de instellingen die jij hebt gekozen. Maar daarnaast krijg je ook push-berichten en alarmmeldingen direct op je telefoon.

 •  Intelligent stopcontact met het intelligente stopcontact stuur je de elektronica en verlichting direct via je app naar je alarmsysteem.

 • Een intelligent geeft niet alleen veiligheid tegen brandgevaren van elektronica dat aan staat, maar het kan ook een enorme besparing geven van het stroomgebruik, wanneer de elektronica volledig wordt gesloten – in plaats van dat het op standby staat. 

 • Compleet schakelmateriaal 

 • Temperatuur- & vochtigheidssensor

 • Het basisstation van het systeem heeft een ingebouwde temperatuur- en vochtigheidsmelder, met instelbaar alarmniveau. Houd het niveau in de gaten met behulp van de App, en ontvang een bericht wanneer de grenswaarden overschreden worden.

 • Deur-/raamsensor bij de meeste alarmsystemen vormen de deur-/raamsensoren het hoofdbestanddeel. Met een deur-/raamsensor beveilig je je eigendom tegen binnendringing en zorg je ervoor dat, zo gauw er een raam of deur geopend wordt, het alarm in werking wordt gezet.

 • De intelligente sensoren geven tegelijkertijd een status en waarschuwing wanneer een deur of raam niet is gesloten. Daarmee kun je ook zien, of er iemand thuis is, aan de hand van het tijdstip wanneer de voordeur voor het laatst werd geopend of gesloten. Alles wordt bewaard in de eenvoudig toegankelijke logstatus.

 • De draadloze bewegingsmelder dekt met slechts één sensor een groot gebied, en is bijzonder bruikbaar bij bewaking van plekken waar binnengedrongen kan worden zonder opening van een deur of een raam.

  De bewegingsmelder kan verkregen worden in een normale uitvoering, als wel een huisdiervriendelijke uitvoering, zodanig dat dieren onder 20 kg. het alarm niet in werking zullen zetten.

  De intelligente sensoren geven een status, zelfs wanneer het alarm gedeactiveerd is. Op deze wijze kun je eenvoudig zien of er iemand thuis is. 

   

 • Rookmelder

  Een rookmelder beschermt tegen brand en is een belangrijk deel van de meeste alarmsystemen.

  De rookmelder is altijd geactiveerd, ongeacht of je het alarm wel of niet hebt geactiveerd. Dus zelfs wanneer je thuis bent en het alarm hebt gedeactiveerd, zul je worden gewaarschuwd.

 • Het bereik van de sensor tot het alarmsysteem bedraagt tussen de 1500 en 2000 meter afhankelijk van de woning bij grote afstanden een versterker te gebruiken.

 • Waterlekkagemelder

  De waterlekkagemelder stuurt draadloos een signaal naar het alarmpaneel, en geeft alarm via de ingebouwde 85dB sirene.

  Het bereik van de sensor tot het alarmsysteem bedraagt binnen ca. 60-80 meter en buiten tot 50 meter, afhankelijk van de woning. Denk er aan bij grote afstanden een versterker te gebruiken.

 • Bewakinsgscamera

  Met een bewakingscamera krijgt dit alarmsysteem een extra dimensie. Laat de camera bewegingen opnemen en ontvang push-berichten op je telefoon wanneer er een activiteit plaatsvindt. Je hebt ten allen tijde toegang tot de bewaarde opnames, zowel tot live-feeds, rechtstreeks op je telefoon.